Chef aan huis

martijn Ritzer

Een compleet en bijzonder smakelijk diner thuis met familie, vrienden of kennissen.

Welkom in uw eigen Restaurant in uw eigen huis!

Wilt u gezellig tafelen, luxe dineren en uw gasten echt in de watten leggen.

Een diner vanaf 4 personen, met een vriendengroep of toch gezellig

met de hele familie een Sterwaardig Restaurantmenu

zonder dat u zelf de hele dag in de keuken hoeft te staan.

Al uw wensen kunnen vervuld worden met deze nieuwe manier van uiteten gaan in uw eigen huis.

Dan is een diner aan uw eigen tafel van de Chef aan Huis de juiste keuze voor U.

Wat bieden wij

Een exclusief stukje vlees of vis met de juiste vers bereide groenten.

Wij doen de inkoop voor het aantal doorgegeven gasten met de wensen die u zelf aangeeft.

De (mise en place) voorbereiding worden in onze eigen keuken gedaan en
meegebracht naar de door u gekozen locatie en afgemaakt tot keurige opgemaakte borden.

De door u gekozen datum en locatie worden uiteraard vooraf vrijblijvend besproken.

Met de allergenen of dieetwensen kunnen wij ons aanpassen naar wens,
vegetarisch of veganistisch is ook mogelijk.

We kunnen eventueel voor elk gerecht een passende soort wijn adviseren.
Die kunt u dan zelf naar wens en hoeveelheid aanschaffen.

Geen aanbetalingen tot 10 personen. Daarboven € 250 aanbetaling.

Na afloop laten wij uiteraard alles netjes en voldaan achter.

OmschrijvingKosten
Eenmalig; overleg, aanschaf, transport€ 75,-
Diner Chef aan huisper persoon
(minimaal 4)
Drie-gangen diner Brons *€ 55,-
 Vier-gangen diner Zilver (meest gekozen) ***€65,-
Vijf-gangen diner Goud *****€ 75,-
Zowel Diner: Brons, Zilver als Goud bevat één amuse p.p.0,-

— Wisselend door de seizoenen —

Voorgerechten

(vis)

Tonijn tataki

Dunne plakjes Geflambeerde tonijn met sojabonen – sesam – kaviaar

(vis)

Crispy nori zalm (24uur gemarineerd in soya saus)

Krokante zalm rol als sushi geserveerd met wakame en yuzu

(vlees)

Sashimi ossenhaas (24 uur gemarineerd in yakiniku saus)

Flinterdunne plakjes kogelbiefstuk op Aziatische wijze

(vlees)

Tartaar sirloin

Tartaar van ossenhaas – mosterd crème – krokante ui – balsamico

(vega)

Stroganoff rol

Spinazierol gevuld met stroganoff groenten – krokante truffelchips

(vega)

Truffel soep

Rijk gevulde bospaddenstoelen soep – truffel – kaas krokant

———- o ———-

Hoofdgerechten

(vega)

Risotto traditional – parmezaan – kruiden – spinazie

Hoofdgerecht wordt uitgeserveerd met frieten

……..

(vis)

Zeebaarsfilet op de huid – Beurre blanc – seizoensgroenten

Hoofdgerecht wordt uitgeserveerd met frieten

(vis)

Coquille met gamba – saus van chardonnay – seizoensgroenten

Hoofdgerecht wordt uitgeserveerd met frieten

……..

(vlees)

Kogelbiefstuk – seizoensgroenten – zwarte knoflook jus

Hoofdgerecht wordt uitgeserveerd met frieten

(vlees)

Bavette steak – seizoensgroenten – zwarte knoflook jus

Hoofdgerecht wordt uitgeserveerd met frieten

———- o ———-

Nagerechten

Wij werken seizoensgericht en passen hier ook de nagerechten op aan

———- o ———-

Uw Chef aan Huis

Martijn Ritzer

06-40153109

Martijn.ritzer94@gmail.com